cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution
New

Difficulty changing DNS for domain with "Ñ"

hi, can you help me on a domain on your platform? I have called my country, Spain, but they have not been able to solve the problem. DNS cannot be changed in domains with Ñ. Thank you
1 ACCEPTED SOLUTION
Moderator
Moderator

Hi @Alky,

 

Welcome to the Community!

Before you can use your domain name as a nameserver, you'll need to first create host names. You can use the instructions here to create two nameservers, then apply them to your domain.

 

 

TLH - GoDaddy | Community Moderator
Supporting you at x.co/247support

View solution in original post

3 REPLIES 3
Super User IV

@Alky 

 

The issue is that domains with accents are not valid domains, so instead the characters are converted you should have something that perhaps start with xe- for a domain name - that is what you would use to add / manage the dns or transfer the registration if needed

 

I am a GoDaddy End User - Just Like You
Check out my site! | I currently manage over 300 WordPress Websites
* Please note that I offer free advice on this forum. Thank You Info If you would like personalized help, please contact me. Otherwise, please ask your question in the proper forum so the answer can assist EVERYONE in the community and not just you. Thanks! *

Once your issue is resolved,
please be sure to come back and click accept for the solution

Get Better Support on the Community Boards!
Etiquette When Asking for Help from the Community

Yes, I have tried it in both possible ways. uñas.art and xn--uas-7ma.art. none works, look at the images. also when trying to unlock it, it doesn't work either. I have already contacted godaddy in Spain, but they have not been able to solve it

https://x0x0x.org/i/di/MNJN/2020-06-29_215656.jpg
https://x0x0x.org/i/di/AWVD/2020-06-29_215254.jpg
https://x0x0x.org/i/di/MNJN/2020-06-29_215656.jpg

2020-06-29_2151312020-06-29_2152542020-06-29_215656

 

2020-06-29_215131.jpg

Moderator
Moderator

Hi @Alky,

 

Welcome to the Community!

Before you can use your domain name as a nameserver, you'll need to first create host names. You can use the instructions here to create two nameservers, then apply them to your domain.

 

 

TLH - GoDaddy | Community Moderator
Supporting you at x.co/247support

View solution in original post